КВИЗ АЛМАНАХ - НОВО ИЗДАЊЕ


"КВИЗ АЛМАНАХ" је осмотомна ризница атипичних питања која су настала као плод деценијског напора да се племенита вештина познатија као квизинг, учини доступна свим искреним баштиницима универзалног људског знања.


Многи ће се с правом запитати у чему је разлика између квиза и квизинга, али ће већ након првих прочитаних страна развејати све недоумице. Док савремен телевизијски квиз нагиње тенденцији лаке забаве за гледаоце, стварајући од такмичара "менталне гладијаторе", квизинг стреми ка месту у ком се површност замењује суштином, ка спорту у ком тријумфује целокупно човеково биће. Циљ квизинга није срушити такмичара баналним питањем, које често уме да буде некоректно постављено, већ помоћи му да користећи сва дозвољена средства, у оквиру дефинисаних правила, дође до тачног одговора и максимално прошири сопствену базу података.

Интересовање је први корак у спознаји, а спознаја је сигуран пут ка љубави. Свако питање са којим ћете се у овом издању суочити заправо је једна нова започета прича, а свака информација на коју наиђете је прави путоказ ка одговору. Због тога су питања формулисана на асоцијативан, забаван и информативан начин, што чини једну од квалитативних разлика између квиза и квизинга.


Сврха ове јединствене збирке јесте апсолутна надградња већ постојећег знања, припрема такмичара за учешћа на квизовима и квизинг-надметањима, изазов читаоцима да се и сами упусте у авантуру састављања питања. "КВИЗ АЛМАНАХ" је конципиран тако, да га једнако могу користити сви, без обзира на узраст и пол, а уједно представља део уникатне библиофилске колекције, која ваља да је увек при руци.

Мултимедијално електронско издање на компакт диску садржи:


1. КВИЗ МИКС - 160 илустрованих питања из категорије класичног ТВ квиза. Осим у телевизијским форматима, питања овог типа се практикују на различитим домаћим квиз-такмичењима, у паб-квизовима и сл.;

2. ТЕМАТСКИ БЛОК - 100 квизинг питања из насловне тематске области, која по захтевности, концепцији и садржају одговарају категорији "ХОТ 100". Питања овог типа срећу се на захтевним домаћим, иностраним и међународним квизинг-турнирима;

3. СУПЕРТЕСТ - 240 питања, распоређених у 8 тематских целина, према категоризацији Светске квизинг асоцијације. На питања овог типа одговара се на најеминентнијим домаћим и међународним квизинг-такмичењима (Шампионат Србије у квизингу, Светско квизинг-првенство...).

Својим форматом, садржајем и прилагодљивошћу "КВИЗ АЛМАНАХ" далеко надилази оквире, у којима послује светска "квиз индустрија", а са становишта корисника ове публикације, свако крстарење овим електронским издањем представља немерљив забавно-едукативан доживљај, уз више него популарну цену.

Појединачна цена сваког од осам томова "КВИЗ АЛМАНАХА" износи 375,00 динара

Претплатом на свих осам томова, остварујете попуст од 20%, што практично значи да за само 2.400,00 динара добијате 8 издања "КВИЗ АЛМАНАХА", фасцинатну квизинг-збирку од 4000 изузетних питања, којима је "покривен" сваки сегмент универзалног људског знања.

Наручивање публикације се врши на три начина:

1. путем електронске поште, на мејл: agencijakvizura@gmail.com
2. путем поруке на ФБ-страници #КВИЗ АЛМАНАХ
3. путем позива (или СМС) на број телефона 0643831883

Начини плаћања публикације:

1. поузећем (поштару, приликом преузимања пошиљке)
2. уплатом одговарајућег износа на број телефона 0643831883, са било ког шалтера поште, путем услуге ПОСТНЕТ
3. уплатом на жиро-рачун код "Аддико банке" 165-7007256749-55 (Издавачка агенција КВИЗУРА, 23260 Перлез)

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Нови ауторски сет Омера Екића

Pripreme za WQC 2013. autor pitanja: Veselin Sekulić

НОВИ СЕТ (аутор: Жарко Стевановић)